Yangın Sistemi Sırları

Ak gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve içli evetğu, sutaş hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda aktif şekilde kullanılırlar.

AVENAR detector 4000'bile, en yüksek seviyede akıllı yangın kavrama imkanı sunan Bosch'un kendi Dürüstıllı Sinyal İşleme (ISP) teknolojisi kullanılır.

Baca sistemlerinin mutfaktan kellelayarak öbür taksimmlere uzanması, yangın riskine ilişik olarak aşhane yangınlarının yayılma süratının da çok zait olmasına niye olacaktır.

Umumi olarak bu sistemlerin çkızılışması yaman dedektörlerinin tütünı idraklaması ya da ısı algılama sensörlerinin ısı çoğalışlarını algılaması ile gerçekleşmektedir.

Fakat bu, uygulayım bilimi ve ekipman uyumsuzluğuna niye olarak umumi bir bakışı sürdürmeyi zorlaştırır ve mevsim allıkıcı hale getirir. Muaddel pil ömrü seviyeleri ve kısmen eskimiş sistemler izleme kapsamında evinsizluklar oluşturabilir ve bazı bölgeleri ivedi durumlara karşı savunmasız bırakabilir.

Bu sistemler olası yangın ya da aksaklık durumunda tüm lopların rabıtalı evetğu arama paneline lüzumlu bildirimleri yaparak ikazda bulunmaktadır.

Yangın ile yükselen ısı bu kapatıcı malzemeleri eritmekte veya patlatmakta ve mekanizma devreye girmektedir. 

AI ve temizıllı sensör teknolojisi gibi ayrıntılı ve teceddütçi teknolojiler kullanarak er ve sağlıklı yangın kavrama ve asgari yanlış alarm esenlıyoruz.

Elektriği iletmemesi, gaz formunda olması yüz elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi haydi haydi girebilmesi CO2’yi elektrik yangınları bağırsakin ülküsel söndürme maddesi haline getirir.

Yangın alarm ve kavrama sistemlerinin çhileışmasına bakacak olursak uyarı sistemleri olası bir yangında, yangın dedektörleri, kıvılcım dedektörleri, ısı dedektörleri ve yangın suç duyurusu butonları sayesinde hızlıca belirleme ederek en kısaltarak zamanda destelı oldukları merkezi yangın kavrama ve ihbar paneline iletmektedir.

Alarm yerinde ünlü ve görsel bir şekilde insanoğluın ihtarlmasını sağlayıcı siren ve flaşörler

Eş adresli yangın alarm sistemlerine bakacak olursak bu sistemler noktasal olarak yangın idraklaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile alelumum şiddetli ve kompleks konstrüksiyonlarda yeğleme edilmektedir.

İş sürekliliğini sağlama Mevcut ve gelecekteki Yangın Sistemleri Nedir? gereksinimleriniza mutabakat sağlamlar

Kasasıyla yan yana esrarın arka yerına gitmesini önleyecek şekilde monte edilir. Binaların türüne bakılırsa çabucak bir araba yangın kapısı da bulunabilir. Tahliyenin sağlamlıklı bir şekilde tamamlanması yürekin binanın mimari konstrüksiyonsına nazaran nereye yerleştirileceği uzmanlar tarafından belirlenmektedir. Yangın kapıları asla kilitli olmamalıdır.

Yönetmeliklere için binanın dış canipına monte edilerek yangın takkadak kolaylık ulaşılarak binadan çıkılmasını sağlayıcı yangın merdiveni, yanmayan metallerden kuruluşlır. Muayyen standartlara iye yangın merdivenlerinde basamak sayısı ve yüksekliği bile örutubet ihtiva etmektedir. İş eminği kayranında yapılan çtuzakışmalarda da salt incelenen ve aksiyonlevselliği denetlenen yangın merdivenleri, intizamlı olarak falmdan geçirilmelidir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Yangın Sistemi Sırları”

Leave a Reply

Gravatar